Första inlägget

Hej!
Nu sitter jag här igen och skriver ett inlägg. Precis som när jag satt och skrev på min nybörjarblogg för några år sedan. Jag märkte att det inte var bra inlägg eller ens ett bra namn. Men nu tänkte jag starta om på nytt med en ren sida med bilder osv. Jag tror iallafall att ni fattar vad jag menar, första inlägget är väldigt svårt att skriva eftersom att det är det första inlägget liksom. Hade massor av saker jag skulle dela med mig utav, men när jag väl satte mig här vid datorn för att sätta fingrarna på tangentbordet fick jag totalt hjärnsläpp. Alla idéer var borta, tog lite tid men tillslut kom vissa tankar tillbaka. Ja, mer om mig? Kanske att jag är en tjej på 14 år. Och som ni nog redan märkt heter jag Alice. Inte så mycket och säga bara att jag e en skön person hoppas jag, haha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *